Varför ska du välja Contactoo?

N är vi i somras kom till Liseberg med två andra familjer insåg vi att fem barn, som bara ville springa iväg och roa sig, behövde ha våra mobilnummer uppskrivna någonstans på sig.

Det här är ju sådant som man aldrig kommer ihåg att göra innan man lämnar huset av någon outgrundlig anledning, i alla fall inte jag, och ändå är det varje förälders stora skräck att ens barn försvinner ifrån en i en stor folksamling.

Vi känner nog alla igen den rädslan som infinner sig om de så bara är ”försvunna” i en minut. Vi hittade förvisso ganska snabbt armband att skriva på och sätta på dem men dagen efter, när vi åkte till High Chapparall var de, naturligtvis, bortklippta.

Tänk så fiffigt om de bara helt enkelt hade våra mobilnummer tatuerade på sig från början!

Nu vore ju det naturligtvis både oetiskt, farligt, fult och jättejobbigt ifall man byter mobilnummer. Men hur skulle man kunna göra?! Jag började fundera på hur tillfälliga tatueringar faktiskt görs och upptäckte att det inte är så svårt när man väl har rätt papper.

Men den här idén är ju för bra för att behålla för mig själv tyckte jag och det hoppas jag ni gör också.

Jag heter Eva Lindeberg och bor ute på landet i Halmstad med man, två barn och en katt. Jag jobbar tillsammans med min man i familjeföretaget, så jag har egentligen fullt upp, men eftersom jag tycker min idé med tillfälliga tatueringar är det bästa sen skivat bröd så kunde jag inte låta bli att dela med mig av det. Hoppas ni tycker det också!

N u kan du enkelt slippa skriva mobiltelefonnummer på ditt barns armar eller skriva på armband för att sätta runt armen när ni är på platser med mycket folk och du är orolig barnet/barnen kan komma bort från dig.

Här kan du enkelt och snabbt beställa tillfälliga tatueringar med ditt mobilnummer att använda istället.
Dessa sitter dessutom flera dagar och kan till skillnad från ett armband inte lossna eller klippas bort.
Du väljer själv om du vill ha med landsnummer, ifall ni skall resa utomlands, eller utan. Vill du ha med hotellets namn, barnets namn eller en uppmaning att ringa föräldrarna ifall barnet verkar vilse ”Call mom/Call dad” så skriver du det.

Du behöver naturligtvis inte heller ha samma i alla rutor utan kan variera dig och ha till både utlandsresan och Lisebergsbesöket eller andra nummer om du vill ge bort till en kompis.

Du har dessutom möjlighet att lägga till en symbol eller flera, beroende på hur mycket utrymme du har kvar, som kanske gör så att barnet/barnen väldigt gärna har sin nya tatuering. Du får sen dina tillfälliga tatueringar direkt hem i brevlådan inom några arbetsdagar.